Projekt…

Sådär, då var årets andra tvättdag klar, tog mig några bokningar innan jag kunde köra min maskin eftersom jag oftast kommit hem för sent efter jobbet för att ha tid att tvätta och torktumla, men nu är det gjort!
Rätt sjukt egentligen, har alltså tvättat två gånger på två månader, sammanlagt tre maskiner… Har verkligen alldeles för mycket kläder. Vilket leder in mig på lite planer för min arbetslöshets-tid!

1. Söka Jobb!
Ja, det säger väl kanske sig självt. Klarar inte av ekonomin om jag inte har ett jobb, stämpling räcker inte långt då jag inte är berättigad till inkomstberäknad ersättning, så någon ytterligare inkomst är ett måste.

2. Städa Garderoben!
Har två garderober fulla med kläder, samtidigt som jag har två stora tvättsäckar fulla med mer kläder… Måste sortera bort en del, vad sägs om hälften?

3. Måla Klart!
Har målat hallen en strykning (i november…) behöver måla den en gång till innan jag kan anse mig färdig och sätta upp hatthyllan igen…
Har även köpt färg till vardagsrummet för att fräscha upp det lite, så det får bli nästa steg.

4. Varde ljus!
Kökslampan ska bytas, vardagsrumslampan ska sättas upp, och min snygga vägglampa från IKEA ska upp i sovrummet, mera ljus, mera värme!


Orgel från IKEA, 249:-

Och när allt det är klart…

5. Lägga Golv!
Har köpt ett parti klick-golv på Silvan nu när vi stänger, valnöts faner, riktigt snyggt tror jag det ska bli. Det var dock det där med golvlister… och trösklar… och skadan på befintligt golv. Men det löser sig väl!

6. Fixa Köket!
Har två bänkskivor i köket, den ena bytte jag för över ett halvår sedan, den andra är fortfarande inte bytt… Måste fixas! (men den sitter juh fast i diskbänken… *gnäll gnäll*)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s