Helgen v.34

Braze yourself, det här blir ett långt inlägg 😉

Ja, eftersom lördagen bjöd på REGN REGN REGN så tog jag till sist bilen till mamma, hade ju ett ärende där, nämligen Fladdermuskväll!

En tjomme från länsstyrelsen var på Sågvikens bygdegård och pratade om fladdermössen som vi har flygandes omkring oss, tyvärr en hel del ‘rundprat’ om saker som inte var helt intressanta heller ens relevanta, men även en del bra information om dessa baktalade djur…
Om ni vill läsa mer så kan ni kika på denna hemsida!(Jag får en virusvarning för denna sida, besök på egen risk Verkar vara okej nu.)

Efter att ha skjutsat hem diverse släktingar så blev det hemfärd och sovande, måste ladda batterierna inför nästa äventyr!

Måndag morgon, 08,00, mamma ropar att nu är det dags att stiga upp… Tortyr!
Snabb frukost med bacon, ägg, äpple, råris och kaffe och sen lastade vi på cyklarna och drog till ön!

Ja, Alnön vill säga, dags för en fin cykeltur och vädret var verkligen med oss, 17 grader och strålande sol på förmiddagen, blev till 21 grader och lika strålande sol innan vi hade fullbordat ‘halvvarvet’ runt ön. En sträcka som med lite avstickare till Vindhem och Spikarna enligt cykeldatorn slutade på 31 kilometer!

Fina bänkar på Spikarö, och en rätt fin båt också!


STORA katter på Tranviken… som i övrigt låg ovanligt öde.

Sen avslutades söndagen med surströmming och familjemiddag hos mamma, och bättre avslutning på en helg kan man väl inte önska sig!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s