Man blev ju lite hungrig då… Och eftersom jag inte orkar tina upp den frysta korven, så blev det kyckling istället!
Snabbt och gott! Kycklinglårfileér ner i en ungssäker form, på med chili, svartpeppar och salt. Hacka lite soltorkade tomater och strö över tillsammans med tärnad fetaost. På med lite olivolja och nån stänk soja, och sen in i ugnen, 25-35min 200grader. Mumsa!
(Återkommer om en halvtimma med betyg 😉 )
Det blev… Gott! Tog tio minuter längre i ugnen (40) men smaskens!
Pommes och lite cremefraiche naturell till, så var lunchen ordnad!
Bilder tack? :O *skriet*
Men jag åt opp allt… 😦
Lät gott 🙂
MEH!?
@Zizzie: Ja, det blev gott! Får vara försiktig bara så att inte tomaterna och fetan blir bränd, min form kanske stod liiite för högt upp i ugnen 😉
@Märta-Li: Jamen. Du var lite för sen…