Långt mellan uppdateringarna…

Men det ‘riktiga’ livet tar ganska mycket tid just nu…

Är hemma hos mamma just nu och roar mig, har satt Gammel-Saaben på laddning, jag och Syster hängde upp taklampa och monterade skåpdörrar och sen var hon road av att skura brokvisten, fint blev det. Har även lite ved att ta hand om och hade tänkt harva över trädgårdslandet en gång, men det kommer ju en dag imorgon oxå…

Det rör sig även på jobbet, jag har fortfarande inget anställningsavtal (suck…) men det ska visst bli lite mycket mer jobb i sommar och höst, med start på måndag… Vitvaror… Kan jag sälja kylar, frysar och rakapparater? Det återstår väl att se, spännande!

Som om det inte vore fullt nog om dagarna med jobb och med att umgås med Mor i Stöde, så har ju även en annan väldigt trevlig person nästlat sig in i tanke och hjärta vilket är väldans mysigt… Saknar dig nu när jag sitter här långt borta!
(Synd bara att jag inte kan ägna den energin och uppmärksamheten på dig som jag vill, men våran tid kommer… Hoppas jag!)

Tänkte avsluta den babblande sammanfattningen med lite mysmusik såhär inför helgen…

OneRepublic – Secrets

Tack för denna gång… Puss till er det berör!

Iit

5 reaktioner till “Långt mellan uppdateringarna…

 1. Fan va gött att du har en hel del jobb som väntar nu framöver!

  Och taaack för kommentaren ang mitt hår. Håller fortfarande på att vänja mig vid att jag inte har långt hår längre, lite svårt faktiskt.

 2. Kul med mycket mera jobb (och flicka)! 😀
  Se bara till att vara ledig lite (från jobbet) så vi kan åka till Tyskland! 😉

 3. Gah! Kom på nu att jag inte hade svarat på din kommentar ang den där lilla asken jag fick från Systemet. Hatar att jag glömmer bort att kommentera. Fy skäms på mig.
  Men iaf – det roliga med den lilla godisasken var att jag fick sådan då jag stod redo med mitt legg och gav de till henne i kassan innan hon fråga om de. De gjorde en bekant till mig också, som stod efter mig i kön, men hon fick ingen! Sjukt! Vi gjorde ju likadant ffs!

 4. Men Tomas, du känner väl ändå mig så pass väl genom att ha följt min blogg bra länge (du är faktiskt en av mina trogna läsare, uppskattat som fan!) vet väl att jag aldrig skulle beskriva mig sådär! Jag skulle aldrig kalla mig själv för sexig, inte ens mot betalning, haha.
  Men ja, videon är mycket intressant. Och låten är jäkligt catch'ig. Jag gillar Gaga, hon är one of a fucking kind!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s