Sommaren 2010

1:a September… Nu får man väl ändå säga att sommaren är över…?
Juni, Juli och Augusti har passerat och jag får nog säga att det har varit den sämsta sommaren på väldigt länge, samtidigt som det även har varit den bästa. Sorg har blandats med glädje och tro på framtiden. Det finns en saknad som antagligen kommer att växa ett tag till allt eftersom tiden passerar och vad som har hänt i sommar riktigt sjunker in, tur då att jag även har funnit ett extra stöd denna sommar, någon som inte har något emot att ligga bredvid mig på natten och hålla om mig när det är svårt.

Mamma, som skulle ha fyllt 58år den 11 augusti, dog på midsommardagen 26/6.. Saknar dig något enormt! Det är skönt att vi hann iväg på Gran Canaria-resan i våras, minnen för livet som vi alla har fått till skänks.

Dock har jag i sommar även haft turen att träffa vackra Emma (♥) som har gett mig en värme i sommar som det var länge sedan jag upplevt, tillsammans kan vi tina allt som Kung Bore kastar på oss i vinter, eller hur!

Tack även till kära vänner som varit starkt stöd i sommar… Bästis, du är värd alla kramar i hela vår 10(elva?)-åriga historia!
100x♥ till dig! Och såklart grattis till erat nya livsprojekt! 😀

Nu har jag druckit nog med öl såhär på en tisdagskväll, och ska nog ta en promenad i den relativa kylan innan det är dags för några timmar i sängen, ha en bra höst allesammans!

Iit

En tanke på “Sommaren 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s